Sjømannskirken

Asia sørøst

Stein Vangen

17.mai på filippinene:
16. mai deltar sjømannspresten på en stor bankett her i Manila i regi av ambassade og Norwegian PhilippinesBusiness Council.

Om morgenen den 17.mai er det feiring for kolonien i Manila 09.00 – 12.00 i og rundt Holy Trinity Church, McKinley Road 48, Makati. Fra klokken 09.00 til klokken 11.00 er det taler, leker og tog.
Klokken 11:00 er det gudstjeneste med 2 konfirmanter.

Angeles

17.30 er det samling på baren «Red Onions». Plakat vedlagt. På tidslinja på FB siden min er det bilder tatt i slutten av april utenfor baren.

Sjømannskirken ønsker å oppsøke nordmenn der de er, også der det ikke finnes noe sjømannskirke. Den ambulerende sjømannspresten prøver å oppsøke og møte mennesker der de jobber, bor eller oppholder seg. Han tilbyr som regel en gudstjeneste eller en familiesamling når han kommer på besøk

Stein Vangen er fast ansatt ambulerende sjømannsprest i Sørøst-Asia, men på grunn av sykdom dekker han for tiden kun Filippinene i 30 % stilling.

Tormod Woxen vikarierer i 50 % stilling med ansvar for Indonesia, Øst-Timor, Vietnam, Laos, Kambodsja, Burma/Myanmar og Brunei Afghanistan og Pakistan er for tiden ubetjent.

Tormod Woxen

10.feb og inntil videre, vikariat Sjømannskirken San Francisco.

Ta kontakt om du ønsker besøk:

Sjømannsprest Stein Vangen
Mobil: + 47 47 51 06 00
E-post: stein.vangen@sjomannskirken.no

Sjømannsprest Tormod Woxen
Mobil: +47 90 66 35 21
E-post: tormod.woxen@sjomannskirken.no

• Kalender

Her er programmet for de ambulerende sjømannsprestene i Sørøst-Asia; Stein Vangen og Tormod Woxen: