Tirsdag kl. 12 - 16
Onsdag kl. 12 - 16
Torsdag kl. 12 - 16 (Tors 14. nov og 21. nov stengt på dagtid, åpner kl 16 pga julebasar)
Søndag, gudstjeneste kl. 11- 12, åpent frem til ca kl. 13
Tirsdag kl. 12 - 16
Onsdag kl. 12 - 16
Torsdag kl. 12 - 16 (Tors 14. nov og 21. nov stengt på dagtid, åpner kl 16 pga julebasar)
Søndag, gudstjeneste kl. 11- 12, åpent frem til ca kl. 13
Velkommen til årets julebasar 8.-21. november! Les mer om basaren og norske varer i artikkelen under.
Program for høsten 2024:
1. september 2024 Kl.11.00 Gudstjeneste ved Sjømannsprest Margareth Glad, Emma Runegård og kirkegruppen.
6. oktober 2024 Kl.11.00 Gudstjeneste ved Ingrid Øygard, Emma Runegård og kirkegruppen.
Denne søndagen blir ble herlig korsang av Korskolen i Biskopshavn menighet fra Bergen.
3. november 2024 Kl.11.00 Allehelgen gudstjeneste
ved Ingrid Øygard, Emma Runegård og kirkegruppen
22.-24. november JULEBASARHELG (Det kommer mer informasjon)
8. desember kl. 13.00 Vi synger julen inn! Med Sjømannsprest Margareth Glad, Emma Runegård og kirkegruppen.
Velkommen til våre gudstjenester og arrangement!
Sjømannskirken i Sverige
I NORGES HUS
Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!
1 liter H-melk *
5 egg
1,1 liter hvetemel
1,5 dl sukker
3 ts vaniljesukker
1/2 ts bakepulver
1/2 ts kardemomme
1/2 ts salt
225 g smelta smør
Smelt smøret i en gryte på middels varme.
Hell melk i en bolle, visp inn eggene. Bland inn det tørre og hell det smelta smøret i røren til slutt.
La vaffelrøren svelle i minst 15 - 20 minutter.
Varm vaffeljernet. Det trengs ikke smør til steikingen, det er nok smør i røra. Avkjøl vaflene på rist hvis du ønsker dem sprø. Dersom du legger nystekte vafler oppå hverandre i en haug, blir de myke.
* melken kan byttes ut eller blandes med annen søt/sur melk. Har du en skvett vaniljesaus, yoghurt eller fløte er det også godt å putte i. Har du for lite melk? Bruk vann, da blir vaflene ekstra sprø.