Spania Sjømannskirken på Gran Canaria

Åpningstider leseværelset(kaféen):

Fra 1. oktober til påske:

Tirsdag til lørdag fra 11:00-15:00

 

Fra påske til 30. september:

Tirsdag, onsdag og fredag fra 11:00-15.00

 

Velkommen!
Et kirkelig, kulturelt og sosialt møtested for nordmenn i alle aldre på Gran Canaria

Full Hus I Katolske

Gudstjenester

Gudstjeneste på søndager

Hva skjer i kirken?

Dette gjør vi

Sjømannskirken 2

Hjelp og beredskap

Vi er her for deg

20240214 110539

Frivillig

Bryllup4 16X9

Bryllup

Full Hus I Katolske

Gudstjenester

Gudstjeneste på søndager

Fullt Hus Kø 2022

Familiemiddag

Sosialt møteplass for barnefamilier og studenter hver onsdag, med en familieaktivitet hver onsdag.

Ungdomsklubb 16X9

For ungdom

Vi har flere tilbud for ungdommer.

Familiemiddag Quiz 16X9

For barn

Vi har familieaktivitet hver onsdag, tweenskafé hver fredag og har flere trosopplæringstiltak gjennom året.

GC 2023 KONF 15

Konfirmasjon

Konfirmasjon i Sjømannskirken på Gran Canaria

Basargruppa

Basargruppe

Fasade 16X9 2

Våre annonsører

BILDER TIL ULIKE PROSJEKTER (Liggende)

Arkiv Arkiv La Gaviota

I perioden år 2005 til år 2015 lagde Sjømannskirken på Gran Canaria et informasjonsblad som het La Gaviota. Her har vi samlet de aller fleste utgavene fra denne tiden.

Vis alle

Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt Gran Canaria sitt arbeid

kr
E-post adresse for kvittering og videre kontakt (valgfritt)
Les mer om skattefradrag i Norge her. Feltet er valgfritt, men må fylles ut for skattefradrag.

Ingredienser:

  • 6 stk Egg
  • 1 liter melk
  • 2 dl. Yoghurt naturelle eller lett rømme
  • 1 kg. mel
  • 1,5 ts kardemomme
  • 1 ts vaniljesukker eller vaniljeekstrakt
  • 2 ts bakepulver
  • 1 dl Eple Mozell eller Appletiser
  • 100 gr sukker
  • 3 dl smeltet klaret margarin eller flytende melange
  • 2 ts salt

 Fremgangsmåte:

  1. Tilsett ingrediensene i oppskrevet rekkefølge.
  2. Rør i margarin & salt til slutt.
  3. Er røren for tynn eller for tykk justeres det med ekstra hvetemel eller Mozell
  4. Svelles i minimum 30 minutter før steking
Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info