ØNSKER DU Å VÆRE EN FRIVILLIG?

Vi ønsker å få en oversikt over alle fastboende som kan tenke seg å være frivillig på Sjømannskirka i San Francsico ved en eller flere anledninger.

Hva vil det si å være frivillig?
- Du kan gjerne hjelpe til på kjøkken, i servering, oppvask, sjauing og opprydding - MEN det er ikke bare der vi ønsker hjelp. Har du en spesiell interesse, kunnskap om noe spennende? Er du musikalsk? Vil du gjøre noe som kan være spennende for nordmenn å delta på? Da må du ta kontakt med oss så kan vi legge til rette for at du kan gjennomføre kurs/konsert/matlaging/hyggekveld/fundraiser (til inntekt for kirken) etc etc. Vi innser at vi 3 som jobber her kan trenge litt flere hoder for å tenke kreativ bruk av kirken.
Svenskene har i år hatt èn torsdag i måneden med suppe og samtal (temakveld) Disse har vært smekkfulle! Svenskene har også sitt småbarnstreff hver fredag - med masse barnefamilier. Vi sier ofte at nordmenn ikke vil komme på kirken midt i uken pga trafikk (og vi har forsøkt med blant annet filmkvelder med 1 til 3 gjester stort sett hver gang -vi har per nå lagt ned dette tilbudet) Men - kan svensker komme midt i uken, kan vel nordmenn også?
Har du bruk for et lokale, men ønsker ikke å gjøre det som et kirke arrangement, kan du også ta kontakt med oss for å høre om leiepriser.

Denne kampanjen kommer til å gå en god stund fremover, og vi håper ordet kan spre seg. "Nordmenn kan også - uansett alder" må vel være ordtaket:-) Sett deg opp på en liste idag, og nevn gjerne hvor, når eller hva du ønsker å bidra med!
Ta kontakt med Anniken på ame@sjomannskirken.no Subject: Frivillig