Overnatting i utlandet

Skal du på ferie i utlandet og er på jakt etter et billig alternativ til hotell? Da kan du overnatte på en Sjømannskirke!

Flere sjømannskirker tilbyr overnatting til turister, turgrupper og brudepar. Ta en titt på oversikten under for mer detaljer og kontaktinformasjon. Kanskje finner du det perfekte overnattingsstedet for neste utenlandstur?

Costa del Sol

Gjestehuset på El Campanario har svømmebasseng tilgjengelig for gjestene.

Sjømannskirken på Costa del Sol har et eget gjestehus "El Campanario" i Calahonda som ligger mellom Fuengirola og Marbella. Her bor du på gjestehusets flotte rom med god norsk frokost inkludert. De kan friste med stor hage med saltvannsbasseng i rolige grønne omgivelser, egen patio og palmehage. Dette er et godt utgangspunkt for flotte dagsturer i den populære Andalucia regionen.

Gjestehuset tar imot turister, brudepar og gjester, kursdeltakere og andre besøkende som ønsker et opphold i vakre omgivelser. For mer informasjon og booking les her.

Dubai

Sjømannskirken i Dubai har en studio- og en toroms leilighet og ett hus til utleie, begge har enkelt utstyrt tekjøkken og bad. Huset er fullt innredet og utstyrt, med kjøkken, 3 soverom med dobbeltsenger, 2 bad og vaskerom. Alle gjestene kan benytte utendørsfasilitetene og slappe av ved det fine bassenget. I kirkens åpningstid kan leserommet benyttes, her serveres vafler og kaffe, samt salg av småvarer fra kiosken.

For mer informasjon og bestilling les her.

New York

Sjømannskirken i New York er sentralt plassert midt i smørøyet på Manhattan og holder til i 52nd Street i Midtown Manhattan mellom 1. og 2. aveny. Her kan du bo kun en spasertur unna mange av byens beste turistattraksjoner! De leier ut tre leiligheter med eget bad og alle gjestene har tilgang til den flotte takterrasen i 6.etg.

Les mer og book ditt opphold her.