Tirsdag kl. 12 - 16
Onsdag kl. 12 - 16
Torsdag kl. 12 - 16 (Tors 14. nov og 21. nov stengt på dagtid, åpner kl 16 pga julebasar)
Søndag, gudstjeneste kl. 11- 12, åpent frem til ca kl. 13
Tirsdag kl. 12 - 16
Onsdag kl. 12 - 16
Torsdag kl. 12 - 16 (Tors 14. nov og 21. nov stengt på dagtid, åpner kl 16 pga julebasar)
Søndag, gudstjeneste kl. 11- 12, åpent frem til ca kl. 13
1. desember kl. 11
Første adventsgudstjeneste med kor og kirkekaffe
4., 11. og 18. desember kl. 9-10
Adventsmorgen med nattverdsmesse - enkel frokost
15. desember kl. 17
Vi synge julen inn: Lessons and carols
Julaften 24. desember kl. 11
Høyytidsgudstjeneste med påfølgende festkirkekaffe med grøt, kaker, juleloddsalg og mer!
Kirken er stengt fra 25. desember til 6. januar.
11. januar kl. 15-17
Juletrefest for små og store i tradisjonell juletrefeststil. Påmelding til Line Hammerstad, husmor, lgh@sjomannskirken.no
Ta gjerne kontakt med oss om du vil vite mer om våre tjenester og aktiviteter.
Program for høsten 2024:
1. september 2024 Kl.11.00 Gudstjeneste ved Sjømannsprest Margareth Glad, Emma Runegård og kirkegruppen.
6. oktober 2024 Kl.11.00 Gudstjeneste ved Ingrid Øygard, Emma Runegård og kirkegruppen.
Denne søndagen blir ble herlig korsang av Korskolen i Biskopshavn menighet fra Bergen.
3. november 2024 Kl.11.00 Allehelgen gudstjeneste
ved Ingrid Øygard, Emma Runegård og kirkegruppen
22.-24. november JULEBASARHELG (Det kommer mer informasjon)
8. desember kl. 13.00 Vi synger julen inn! Med Sjømannsprest Margareth Glad, Emma Runegård og kirkegruppen.
Velkommen til våre gudstjenester og arrangement!
Sjømannskirken i Sverige
I NORGES HUS
Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!
1 liter H-melk *
5 egg
1,1 liter hvetemel
1,5 dl sukker
3 ts vaniljesukker
1/2 ts bakepulver
1/2 ts kardemomme
1/2 ts salt
225 g smelta smør
Smelt smøret i en gryte på middels varme.
Hell melk i en bolle, visp inn eggene. Bland inn det tørre og hell det smelta smøret i røren til slutt.
La vaffelrøren svelle i minst 15 - 20 minutter.
Varm vaffeljernet. Det trengs ikke smør til steikingen, det er nok smør i røra. Avkjøl vaflene på rist hvis du ønsker dem sprø. Dersom du legger nystekte vafler oppå hverandre i en haug, blir de myke.
* melken kan byttes ut eller blandes med annen søt/sur melk. Har du en skvett vaniljesaus, yoghurt eller fløte er det også godt å putte i. Har du for lite melk? Bruk vann, da blir vaflene ekstra sprø.
Sjømannskirken ønsker å være enkel å komme i kontakt med – også digitalt. For å gjøre nettsidene våre brukervennlige og funksjonelle, benytter vi informasjonskapsler. De hjelper oss med å tilpasse nettsiden til dine innstillinger, samle nyttig statistikk, og dele informasjon om våre tilbud. Informasjonskapslene bidrar til å gjøre besøket ditt så godt som mulig. Detaljer
I Sjømannskirken tar vi personvernet ditt på alvor, og det er viktig for oss å være åpne og tydelige på hvordan vi behandler persondata om deg.
Informasjonskapslene bruker vi for å huske dine innstillinger på nettsiden for å gjøre opplevelsen av nettsiden så relevant som mulig. Vi bruker Google Analytics og Meta Pixel for å holde oversikt over antall besøkende og statistikk over bruk av nettsiden og for å kunne nå deg med viktige budskap gjennom annonser. Tidvis bruker vi andre analyseverktøy for å få hjelp til å forbedre nettsiden.
Valget er ditt!