Vi har ikke faste åpningstider, men er ofte på kontoret i kirken. Stikk gjerne innom om du er i nærheten eller avtal et møte per telefon eller email.
Vi har ikke faste åpningstider, men er ofte på kontoret i kirken. Stikk gjerne innom om du er i nærheten eller avtal et møte per telefon eller email.
Lørdag 30. november: Adventsgudstjeneste i Basel
Gudstjeneste i Basel | Sjømannskirken
Lørdag 7. desember: Førjulskveld i Bern
Norsk førjulskveld i Bern | Sjømannskirken
Fredag 13. desember: Luciagudstjeneste
Luciagudstjeneste i Genève | Sjømannskirken
Lørdag 14. desember: Grøtlørdag
Grøtlørdag med mandel og julehandel | Sjømannskirken
Søndag 15. desember: "Vi synger julen inn" i St. Sulpice
Vi synger julen inn | Sjømannskirken
Tirsdag 24. desember: Julaftengudstjeneste i Genève
Vi tar imot bestillinger med forhåndsbetaling. Klikk her for å se de 9 ulike lakseproduktene og for mer info rundt bestilling og henting. Laksen er produsert på Sunnmøre, hos Brødrene Remø.
Vi er et kirkelig, kulturelt og sosialt møtested for nordmenn i Sveits og Nord-Italia, med base i Genève
Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!
Du kan laste ned vårt program som PDF her.
Sveitsvafler
1 1/4 liter skummet kulturmelk
1 1/4 liter helmelk (helst «Heidi»-melk)
400 gram smeltet smør
500 gram sukker
1 1/4 kilo hvetemel
9 egg
3 teskjeer bakepulver
3 teskjeer vaniljesukker
2 teskjeer kardemomme
1 ts salt
Denne oppskriften gir ca 6 liter vaffelrøre.
Eplevafler
Vi har også laget en variant, nydelige eplevafler, om du vil prøve noe nytt!
4 egg
4 dl melk
2 dl creme fraiche/rømme/naturell yoghurt
4 ss sukker
1 ts natron
1 ts vaniljesukker
2 ts malt kanel
200 g smeltet smør
350 g hvetemel
2 grovt revne epler
Slik gjør du det: