Frivillighet

Har du lyst til å være frivillig i Sjømannskirken?

DANSEINSTRUKTØR: Bjørn Vikanes stortrives som frivillig ved Sjømannskirken i Torrevieja.

9 gode grunner til å være frivillig i Sjømannskirken

1: Meningsfylt tjeneste
Å være frivillig i Sjømannskirken er en tjeneste som gir mening. Du kan bety noe for andre, og utgjøre en forskjell.

2: Et behov
Uten frivillighet er det ingen Sjømannskirke! Vi tilbyr en tjeneste der det er behov for deg.

Elisa Coerdt er en av de frivillige ved Sjømannskirken i Berlin.

3: Fellesskap
Vi tilbyr trygghet og tilhørighet i et godt medarbeiderfellesskap. Et berikende tros-fellesskap, og et sosialt nettverk. Et fellesskap der man bli sett!

4: Identitet og eierskap
I Sjømannskirken er frivillige og ansatte inkludert i et stort «Vi» og kan bidra til å gi flere mennesker mot til tro, håp og engasjement.

Sjømannskirken i Alanya blir flott ved hjelp av frivillige.

7: Utvikling og utfoldelse
Vi tilbyr en tjeneste som er til utvikling og berikelse for den enkelte. Vi vil spørre hva du kan eller vil bidra med, og på den måten skape rom for initiativ, kreativitet og utfoldelse.

8: Lave terskler
Vi tilbyr en tjeneste med lave terskler der det kan være rom for alle. Alle frivillige medarbeidere skal med god samvittighet også få avslutte tjenesten sin.

9: Sjømannskirken - et hjem ute
Et hjem utenfor hjemmet. Kaffe og vafler. Gode samtaler. Mangfold av mennesker!

Å gå på skipsbesøk i Aberdeen er også en oppgave som utføres av frivillige.

5: Gode verdier
Vi tilbyr Sjømannskirkens verdier, norsk kultur, tradisjon – og verdier.

6: Referanser
Ved å være frivillig hos Sjømannskirken får du referanser til andre jobber og kan sette erfaringen på din CV.

Det er stas å være frivillig ved Sjømannskirken i New York.

Ps: Sjømannskirken har utarbeidet en egen standard for frivillig medarbeiderskap. Les den her.

Hva forventer vi?

Lojalitet
Frivillige medarbeidere forventes å være lojale mot Sjømannskirkens visjon, hovedmål og verdier, og følge de etiske retningslinjene som er gitt.

Også Sjømannskirken i Dubai trenger frivillige.

Interessert i å bli frivillig?

Ta kontakt med din nærmeste sjømannskirke under for mer informasjon om hvordan akkurat DU kan bidra.

Europa:

Amerika:

Asia:

Her kan du lese mer om Sjømannskirkens frivillige:

04.09.2018 14:19:13
24.01.2017 13:05

Engasjement, tilhørighet og fellesskap

De legger ned timevis av ulønnet arbeid for Sjømannskirken i Torrevieja.

01.03.2017 12:54

Limet i livet

Sandgrøt, salmesang og manneklemmer. Velkommen til en lørdag i Sjømannskirken på Lanzarote.

11.11.2016 09:38

Barnas kirke

Sjømannskirken i Berlin har mange små hjelpere i sving under gudstjenesten.